World Padel Tour – världens officiella padeltour – kommer till Sverige och Båstad 24-29 juli 2018. Detta är den första Open-tävlingen någonsin i norra Europa och har lockat till sig hela världseliten. SWEDISH PADEL OPEN ÄR GLADA ATT MEDDELA ATT EURO FINANS ÄR KLARA SOM TITELSPONSOR FÖR TURNERINGEN.

Euro Finans fortsätter sin satsning på Svensk Padel genom att gå in som titelsponsor till Swedish Padel Open i Båstad. I våras meddelade Euro Finans att man tecknat avtal med Svenska Padelförbundet och nu fullföljer man satsningen på eliten genom att teckna avtal med Sveriges och norra Europas största Padelturnering, Swedish Padel Open.

  • Tillsammans med Euro Finans kan vi satsa ytterligare på Padelsportens snabba expansion i Sverige, säger Urban Johansson, Tournament Director på Swedish Padel Open (SPO). Vårt långsiktiga mål med satsningen är att skapa förutsättningar för att ta fram en svensk spelare i världseliten inom 5 år och den visionen delar Euro Finans med oss, fortsätter Urban.

Det kommer att bli en intensiv padelvecka i Båstad under v 30 i sommar med den absoluta padeleliten på plats. Dessutom sker en hel del andra arrangemang kopplat till padeln, såsom seminarier, Pro Am-tävlingar, Padel Clinics samt uppvisningsmatcher med världseliten på damsidan.

  • Jag är fascinerad över Padelsportens otroliga utveckling och tillväxt i Sverige och internationellt. Det är en rolig och inkluderande sport och genom detta samarbete kan vi stötta såväl svenska spelare som sporten i stort, säger Pierre Jarlskog, sponsringsansvarig på Euro Finans.

 

Förra veckan meddelandes även nyheten att årets första wildcard är utdelat till Båstadsonen Calle Knutsson och hans partner Daniel Windahl.

Swedish Padel Open ( www.swedishpadelopen.se )

Swedish Padel Open AB (SPO) driver turneringen och eventet Swedish Padel Open i Båstad. Turneringen ingår i World Padel Tour (WPT) och är den första tävlingen i Sverige och norra Europa på denna nivå (Open-nivå). Världens bästa spelare kommer att delta i turneringen som utöver turneringsspel kommer att innefatta både Pro Am-tävlingar, Padel Clinics, uppvisningsmatcher, seminarier och övriga event och aktiviteter inom och utanför tävlingsområdet. 

Euro Finans  (www.eurofinans.se)

Euro Finans affärsidé är att snabbt, professionellt och smidigt förse företag i Sverige med likviditet och skydd mot kreditförluster. Årligen anlitas Euro Finans av tusentals företag både små och stora – som önskar en enklare administration, expanderar eller behöver ökad likviditet. Varje år finansierar Euro Finans omkring 250 000 fakturor, såväl svenska som utländska, till ett värde av över 10 miljarder. Trygghet, professionalism och snabbhet är ledorden.

STÖRST I SVERIGE PÅ FAKTURAKÖP

VI SNACKAR INTE – VI BETALAR

För ytterligare information kontakta:
Urban Johansson, Tournament Director Swedish Padel Open AB, 070-416 95 00, urban.johansson@swedishpadelopen.se

Pierre Jarlskog, Euro Finans AB, 078-898 46 15, pierre.jarlskog@eurofinans.se