Friends of Executive (FoE), södra Sveriges ledande VD-nätverk, ansluter sig till Swedish Padel Open (SPO) genom ett samarbetsavtal som sträcker sig över fyra år. FoE går in i det snabbt växande affärs- sponsornätverket som nu etablerar sig runt Swedish Padel Open och padeln generellt i Sverige!

”Vi är otroligt glada över att få hälsa Friends of Executive välkomna till Swedish Padel Openfamiljen. Det är ett fantastiskt dynamiskt och aktivt nätverk med en samlad kompetens, köp- och innovationskraft som jag skulle vilja påstå saknar motstycke i Sverige.”

Säger Nicklas Persson partner och en av grundarna till SPO

”Det finns över 300 beslutsfattare i nätverket och detta speglar väldigt mycket hur padeln har etablerat sig och nu fullständigt ”exploderar” i Sverige och Europa som sport. Det är väldigt mycket entreprenörer, företagare och aktiva personer som älskar padel både som sport och som socialt fenomen, nu tar vi det till nästa nivå genom att utöva saker som man tycker är kul tillsammans så kommer man även att göra affärer tillsammans, och nu etableras den plattformen i Sverige tillsammans med FoE och alla övriga som ingår i vårt sponsor- och affärsnätverk” fortsätter Nicklas Persson

”Friends of Executive är en mycket stolt partner till Swedish Padel Open. Under de kommande fyra åren kommer vi tillsammans med Nicklas Persson och våra vänner inom Swedish Padel Open att vara en aktiv partner och vara med och utveckla ett mycket innovativt arrangemang i absolut världsklass.

Padelsporten är dessutom unik i det avseende att den är en sport för alla, där vem som helst kan delta och där alla kan spela tillsammans oavsett erfarenhet. Det reflekterar även våra grundläggande värderingar kopplat till jämställdhet och en hållbar livsstil som vi och våra medlemmar arbetar aktivt för.” säger Jimmy Oldén VD på FoE

”Både FoE och AddPro är sponsorer till Swedish Padel Open, AddPro är strategisk partner och medlem i FoE och sedan två månader tillbaka har FoE och AddPro tillsammans startat ett koncept som heter CEO-Padel. Det finns en enorm kreativitet och kraft i dessa konstellationer” fortsätter Jimmy Oldén.

Swedish Padel Open (www.swedishpadelopen.se)
Swedish Padel Open (SPO) ingår I World Padel Tour (WPT), www.worldpadeltour.com som en av totalt elva Open-tävlingar i världen. SPO är norra Europas största padelturnering och event med alla världens bästa spelare på både dam- och herrsidan! Båstad är platsen för Swedish Padel Open under 2019. Andra Open-tävlingar under 2019 genomförs b.la. i Sao Paolo, Mexiko, Alicante, Valencia och Menorca. Under V26 (25-30 juni) samlas världseliten i Båstad och då kommer det att bjudas på artisteri och bolltrolleri på absolut högsta nivå!

Friends of Executive (www.friendsofexecutive.se)
Friends of Executive har förmånen att arbeta tillsammans med Sveriges bästa chefer. FoE driver Sveriges ledande VD Nätverk som förenar kraften och kompetensen hos över 300 verkställande direktörer. Nätverksträffarna gör det möjligt för företagsledare att utbyta erfarenheter, dela tankar och idéer och tillsammans utvecklas med andra företagsledare. FoE erbjuder även chefstjänster inom chefsrekrytering, chefsuthyrning och affärsrådgivning.

För ytterligare information kontakta:
Nicklas Persson, Swedish Padel Open AB, 073-625 75 50, nicklas.persson@swedishpadelopen.se
Jimmy Oldén, Friends of Executive AB, 073- 994 66 86, Jimmy.olden@friendsofexecutive.se