Sommarens höjdpunkt för alla padelentusiaster är Euro Finans Swedish Padel Open. Tävlingen, med världens bästa herr- och damspelare, spelas i Båstad den 26-30 juni.
– Intresset växer hastigt, både för padel och för aktuell tävling, säger Stefan Krüger från Padel Coaching Sweden.

Sportcenter Syd i Lödde, med fem padelbanor inomhus och två banor utomhus, arrangerade i veckan tillsammans med Stefan Krüeger, Padel Coaching Sweden, en nätverksträff för ett 30-tal företagare där Nicklas Persson, en av huvudägarna till tävlingen var inbjuden som gäst.
Efter intensivt padelspel med både träning och matcher fick deltagarna på nätverksträffen, i samband med intagande av frukosten, höra Nicklas redovisa hans visioner och mål med att arrangera en internationell padeltävling i Båstad.
– Konceptet med kombinerat padelspel och nätverksträff har visat sig vara någonting som lockar folk. Vi räknar med att fortsätta med fler sådana träffar, säger Krüger.

Nicklas Persson, som även är grundare och vd på AddPro, blev intervjuad av tidigare SVT-journalisten Björn Hedman. Nicklas berättade att förra årets tävling var en publiksuccé och att årets biljettförsäljning indikerar på ännu mer besökare vilket kommer behövas, eftersom årets tävling, till skillnad från 2018, spelas på Båstads center court.
Nicklas underströk att både ledningen bakom World Padel Tour och deltagande spelare var överens om att tävlingen i Båstad har alla förutsättningar att bli en ledande tävling på touren.
Krüger:
– Niklas redogjorde för ett digert program under tävlingsveckan med bland annat unika möjligheter för företag att synas och träffas. Nicklas enda oro var det opålitliga svenska sommarvädret, men hoppades på en repris från förra sommaren.

Swedish Padel Open inleds den 26 juni.

Nätverksträffar ökar intresset för Euro Finans Swedish Padel Open