På WTP-galan Madrid delades det ut priser till Årets Spelare, Årets boll och Årets nykomlingar. Alla tävlingar 2018 presenterades och en av dom är ju bekant:

Stort.

*****

Där var även underhållning på scenen med en känd komiker. Dock var det hela på spanska så man fick tjuvkika lite runtomkring sig och försöka se när man skulle skratta och applådera. Fake it til you make it 😉

*****

Bela och Lima blev Årets manliga par och var mycket glada och nöjda över detta. Ja jag förstod inte vad dom sa men det lät så iaf. På damsidan tog tvillingarna Sanchez- Alayeto priset. Dom har ju för övrigt undertecknad mött under VM i Lissabon 2016. Frågar ni hur det gick kommer jag börja prata om vädret.

******

Dom viktigaste matcherna personligen i padel är alltid dom mot Glenn Silverholt och Per Texas Johansson. Dessa är på liv och död. VI ska inte gå in på resultat men vi kan säga att Glenn och Texas hade det jobbigt. Texas fick flashback från sin fotbollskarriär:

-Samma känsla som när man förlorade med 6-1 mot Djurgården 2005 på Stockholm Stadion.

*****

Innan starten på väg hem från Madrid bad dom oss att sätta på oss säkerhetsbältena. Självklart gjorde jag det, men frågan var om jag behövde det.  Jag satt redan fast…

Kämpa.

*****

Händer spännande saker i svensk padel. Anton Andersson till höger kommer teama upp med Jonas Björkman till helgen i Årets första SPT tävling i Helsingborg och Daniel Windahl till vänster gjorde WPT-debut med Simon Vasquez i Barcelona. Dessa båda herrar har nog som mål att ta hem pokalen till helgen. Vad är då mitt mål?

Att ha råd med jeans utan hål kanske….?  Jag kommer tyvärr missa SPT:n i Helsingborg då jag ska ta hand om ett härligt gäng 12 åriga tennistjejer på en Euroelite- camp i Skanör Falsterbo. Gäller att jag fokuserar när jag ger råd så jag inte säger till dom att släppa bollen i väggen….

*****

Till sist. Imorgon är Internationella Down Syndrom-dagen imorgon. För att visa att olika är bra så ska man ta på sig två olika sockar. Så det tycker jag alla ska göra, både på och utanför padelbanan.

Dags att bege sig mot Kastrup. Planet går till Barcelona om någon timma.