Under invigningen av Padel Zenter i Årsta spelade jag lite med världsfemman Matias Diaz. Plötsligt tog han ner bollen:
-Whats with the wall? The ball can bounce there…. ( Jag tog allt på uppstuds).
-I don’t work like that Matias.

*****

Lite senare ställdes vi mot rätt tungt motstånd, Zlatan och Bela. Jag har haft lättare motstånd i backhandcrossen…

 

*****

Som ni ser var Matias rätt trött på mig efteråt:

*****

Åkte ner till Barcelona i veckan och besökte vårat racketmärke. Vi fick chansen att träna med Marcella Ferrari, som till vardags tränar världsettorna Bela/ Lima. I väntan på min träning kollade jag på när Daniel Windahl och Anton Andersson blev drillade.

Man hade ju hoppats på att det var en skröna, men tydligen är böjda ben och hårt fotarbete en fördel för bra padelspel….typiskt.
*****
När man tränar i varmare länder är det viktigt att dricka mycket. Vattenansvarig i laget var Anton Andersson med 1,5 liter i fickan:

*****
Lite passande så pågick spanska lagmästerskapen i Barcelona så vi stack bort allihop en kväll. Jag hade aldrig sett världens bästa spelare på ”riktigt”innan. Taktiker som vi är så styrde Team Sweden kosan till matstället innan sista gemet var spelat i Belas match, för sen skulle ju alla komma. Det luriga med det hela då är ju att det är svårt att veta hur matchen går. 30 min senare kommer Bela gåendes och stannar för att hälsa. Eftersom man bör veta hur världsettans match gick så känner jag mig tvungen att chansa och säger: ”Grattis…..”
Visade sig att den chansningen gick sådär, dom hade förlorat lagmatchen…. Dock vann han sin egen match så jag hade ju rätt fast jag hade fel 😉
*****
Nu har jag bytt stad till Madrid. Spanien är ett bra land, det enda problemet förutom min spanska är att restaurangerna öppnar ungefär samtidigt som jag brukar gå och sova… =)